KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1) 1 adet fotoğraf

Farklı programlardan Merkezi Yerleştirme Puanına göre yatay geçiş ile Gümüşhane ve Kelkit Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokullarına bağlı İlk ve Acil Yardım Programlarına kayıt yaptıracakların dikkatine:

İlk ve Acil Yardım programları Ön Koşullu(Bkz. ÖSYS Kılavuzu 233.madde) olduğundan Üniversitelerin Tıp Fakültelerinden, sürücü belgesi almaya engel olmayan bir beden yapısı ve ruh sağlığına sahip olduklarını belgeleyen ve bu raporda öğrencinin boy ve kilosu belirten sağlık kurulu rapor getireceklerdir.

ÖNEMLİ NOT: Kayıt hakkı kazanan öğrencilerin bizzat Öğrenci Daire Başkanlığına gelerek kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Kayıt Tarihi :13-15 Şubat 2017

Yedek Kayıt Tarihi : 16-17 Şubat 2017