667 SAYILI KHK İLE KAPATILAN VAKIF ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN ERASMUS İŞLEMLERİ HAKKINDA

667 sayılı KHK ile 15 vakıf yükseköğretim kurumlarında kayıtlı bulunan ve kapatılma tarihi itibarıyla Erasmus hareketliliğine başlamış ve/veya tamamlamış bulunan öğrencilerin Erasmus Hareketliliğine ilişkin işlemlerinin Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) tarafından belirlenen koordinatör üniversiteler aracılığı ile yürütülmesi YÖK'ün 20.09.2016 tarihli ve 57953 yazısıyla karara bağlanmıştır. Bu çerçevede, ilgili öğrencilerin hareketlilik aracı girişleri, ödeme/iade ve nihai raporlama işlemleri koordinatör üniversitelerce gerçekleştirilecektir. Söz konusu öğrencilere ödeme yapılabilmesi ve raporlama işlemlerinin tamamlanabilmesi için öğrencilerin gerekli olan belgelerle (öğrenim anlaşması, yurt dışı kurumdan alınan transkript, katılım sertifikası, hibe sözleşmesi) birlikte en geç 1 Aralık 2016 tarihine kadar kapatılan üniversitelerin koordinatör kurumunun Erasmus ofisine başvuruda bulunması gerekmektedir. Yazıda belirtilen durumlar ile ilgili iseniz belirtilen işlemleri yapınız.