Sayın Öğrencimiz; Yapılması Gereken İşlemler İçin Dikkatlice Okuyunuz.

1) Yapılması Gereken İşlemler İçin Tıklayınız!

2) Harç Miktarlarını Görmek İçin Tıklayınız!

3) ÖĞRENCİ NO SORGULAMA için tıklayınız.(T.C. Kimlik Numaranızı Girerek Öğrenci Numaranızı Öğreniniz.)

4) ÖN KAYIT yapmak için tıklayınız. (Eksiksiz doldurulması gerekmektedir. Bu formun doldurulması kesin kayıt yaptın anlamına gelmez. Yalnızca tarafımıza eğitim-öğretim süresince gerekli olan bilgileri toplamak amaçlıdır.

NOT : Eğer ön kayıt formunu açamıyor veya yazdıramıyorsanız aşağıdaki işlemleri yapınız.

a) Windows Internet Explorerden "Araçlar" menüsüne girip "Uyumluluk Görünümü Ayarları" menüsünü seçtikten sonra gelen pencereden "Tüm Web Sitelerini Uyumluluk Görünümünde Göster" kutucuğunu işaretleyiniz.

b) Yine "Araçlar" menüsünden "Internet Seçenekleri" menüsüne girerek, "Gizlilik" menüsüne girip, Açılır Pencere engelleyicisini kaldırınız.

İRTİBAT TELEFONU : 0 456 2331260 - 64 - 65 - 66