Kayıt Tarihi: Sağlık Lisans Tamamlama ile Üniversitemiz İş Sağlığı ve Güvenliği Programına yerleşen adayların kayıt işlemleri 15 Ağustos 2016 tarihinde başlayarak 22 Ağustos 2016 günü mesai bitimine kadar yapılacaktır.

Kayıt Yeri: Kayıtlar Gümüşhane Üniversitesi Rektörlüğü Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Bağlarbaşı Mahallesi/GÜMÜŞHANE adresinde yapılacaktır. Kayıt hakkı kazanan adaylar aşağıda istenen belgeler ile birlikte şahsen gelerek kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

KAYITTA GETİRİLECEK BELGELER

1-Adayın mezun olduğu Üniversiteden almış olduğu Önlisans diplomasının aslı, diplomanın aslını getiremeyecek olanlar için onaylı sureti.

2-Adayın mezun olduğu Üniversiteden almış olduğu mezuniyet transkripti (Not belgesi).

3-Adayın mezun olduğu Üniversiteden almış olduğu derslere ait onaylı ders içerikleri.

4-Sonuç belgesinin internet çıktısı.

5-1995 ve daha önceki yıllarda doğmuş Erkek adaylar için Askerlik şubesinden veya e-devlet üzerinden alacakları askerlik durum belgesi.

6-Son altı ay içinde çekilmiş 1 adet fotoğraf

Adaylar kayıt işlemini tamamladıktan sonra 11-15 Eylül 2016 tarihleri arasında Halk Bankası şubelerinden öğrenci numarası ile 2017-2018 eğitim öğretim yılı Güz Yarıyılı katkı payını ödeyeceklerdir. Katkı payını belirtilen tarihlerde ödemeyen öğrenciler öğrenime devam edemez ve öğrencilik haklarından yararlanamaz.