2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Merkezi Yerleştirme Puanına (Ek Madde-1'e) Göre Değerlendirme Sonuçları

Kayıt İçin Gerekli Belgeler

1) 1 adet fotoğraf

2) İkinci Öğretimler için harç dekontu (Harç ödemesi kayıt yaptırıldıktan sonra yapılacaktır.)

DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

NOT : Merkezi Yerleştirme Puanına (Ek Madde-1'e) göre Yatay Geçiş değerlendirme sonucu Asıl olarak kayıt hakkı kazanan öğrenciler, 10-14/09/2018 tarihleri arasında bizzat Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına gelerek kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Ayrıca farklı programlardan İlk ve Acil Yardım programlarına kayıt yaptıracak öğrenciler; devlet veya üniversite hastanelerinden, sürücü belgesi almaya engel olmayan bir beden yapısı ve ruh sağlığına sahip olduklarını belgeleyen rapor almaları; erkek öğrenciler 1.65’den, kız öğrencilerde 1.60 m’den kısa olmamak, boy uzunluğunun santimetre olarak ifade edilen değerinden 5 fazla veya 15 noksan kilo ağırlığında olmak; kurtarma ve taşıma işlerinde iki kişilik bir ekipte çalışırken sedyedeki bir hastayı ekip arkadaşı ile birlikte taşıyabilecek beden ve fizik yeterliliğe sahip olmaları gerekmektedir.