Elektronik Kayıt (e-devlet üzerinden) Ve Diğer Yapılması Gereken İşlemler İçin Lütfen Bu Linki Tıklayınız. Bu Linkte Yazılanlar Ve Aşağıda Yazılanları Okumadan Kaydınızı Yapmayınız!!!

AKADEMİK TAKVİME ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Derslerin başlangıç tarihi 05.10.2020 olarak belirlenmiştir.

Kredi/Burs ve Yurtlarla ilgili Üniversitemizin herhangi bir yetkisi bulunmamaktadır. Kredi/Burs ve Yurtlar için lütfen bu linki tıklayınız.

e-Devlet üzerinden kayıt yapan öğrencilerin başka herhangi bir işlem yapmasına, Üniversiteye gelmesine gerek yoktur.

KAYIT TARİHLERİ

• E-Kayıt Tarihleri : 05-07 Ekim 2020
  • Üniversiteye Gelerek Kayıt Yapma Tarihleri : 05-09 Ekim 2020

Üniversiteye Gelerek Kayıt Yaptıracak Programlar;

1) Beden Eğitimi Ve Spor Yüksekokulu / Antrenörlük, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği ve Spor Yöneticiliği programları (Kayıt Yeri: Beden Eğitimi Ve Spor Yüksekokulu)

2) Kelkit Aydın Doğan Meslek Yüksekokulu /Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri (Kayıt Yeri: Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı)

3) İrfan Can Köse Meslek Yüksekokulu/Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri (Kayıt Yeri: Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı)

Kayda Gelirken Getirilecek Belgeler;

•  Herhangi bir nedenle e-devlet üzerinden kayıt yapamayanlar ve henüz ortaöğretim kurumlarından mezun olamayanlar; gerekli evraklar (Diploma, Askerlik Durum Belgesi vs.).
  • Kelkit Aydın Doğan Meslek Yüksekokulu Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri ve İrfan Can Köse Meslek Yüksekokulu Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri programlarına yerleşen öğrenciler kayda gelirken (31 Ağustos - 04 Eylül 2020 tarihleri arasında) ÖSYM Klavuzunda belirtilen koşullara uygun raporlarla ve bu raporlara boy ve klilolarını da raporlara yazdırarak gelmeleri gerekmektedir.
  • Sağlık Bilimleri Fakültesi Acil Yardım ve Afet Yönetimi, Hemşirelik Bölümleri, Kelkit Aydın Doğan Meslek Yüksekokulu Sivil Hava ve Ulaştırma Hizmetleri programlarına e-Devletten kayıt yaptırdıktan sonra ÖSYM tercih klavuzda belirtilen raporlar 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılının ilk haftası (05 - 09 Ekim 2020 tarihleri arasında) Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına teslim edilmek zorundadır. Koşullarda belirtilen şartları sağlamayan öğerncilerin kayıtlarını yapsalar dahi kayıtları silinecektir.
  • Kelkit Aydın Doğan Meslek Yüksek Okulu Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı;

1) Adli sicil kaydı veya Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmadığına dair belge.
      2) Bayanlar için 160 cm-180 cm arası (raporda belirtilecek) boya sahip olmak (ağırlığı, boy uzunluğunun santimetre olarak ifade edilen değerinin son iki rakamından en çok 5 kilogram fazla veya 15 kilogram noksan ağırlıkta olmak).
     3) Erkekler için 170-190 cm arası (raporda belirtilecek) boya sahip olmak (ağırlığı, boy uzunluğunun santimetre olarak ifade edilen değerinin son iki rakamın-dan en çok 5 kilogram fazla veya 15 kilogram noksan ağırlıkta olmak).
       4) Sağlık durumu uçuşa elverişli olmak (Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünce yetkilendirilmiş sağlık kurumlarından sağlık durumlarının uçu-şa uygun olduğuna dair rapor almaları gerekmektedir.).

Yetkili Sağlık Kurumlarını görmek için aşağıdaki linki tıklayınız. (Mutlaka bu sağlık kurumlarının birinden rapor alınacaktır. Diğer Raporlar kabul edilmeyecektir.)

5) Kabin memuru üniforması giyildiğinde vücudunun görünecek yerlerinde dövme, yara izi vb. bulunmamak.

• Kelkit Aydın Doğan Meslek Yüksekokulu Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği programına kayıt yaptıracak öğrenciler;

1) Havalimanı giriş kartı almasına engel oluşturacak herhangi bir Adli Sicil Kaydı veya Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmadığına dair belge.
      2) Mesleği ve/veya meslekte verilen görevi icra etmesine engel oluşturacak herhangi bir sağlık sorunu bulunmadığına dair tam teşekküllü bir hastaneden son 6 ay içinde almış olmak şartıyla heyet raporu almak (işitme kaybı/ eksikliği, görme kaybı/eksikliği vb). (Eğitim-Öğretim yılının ilk haftası "05 - 09 Ekim 2020 tarihleri arasında" elden Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına teslim edilecek.)

• Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Havacılık Yönetimi Bölümü'ne kayıt yaptıracak öğrenciler;
  1. Havalimanı giriş kartı almasına engel oluşturacak herhangi bir Adli Sicil Kaydı veya Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmadığına dair belge.
  2. Mesleği ve/veya meslekte verilen görevi icra etmesine engel oluşturacak herhangi bir sağlık sorunu bulunmadığına dair tam teşekküllü bir hastaneden son 6 ay içinde almış olmak şartıyla heyet raporu almak (işitme kaybı/ eksikliği, görme kaybı/eksikliği vb). (Eğitim-Öğretim yılının ilk haftası "05 - 09 Ekim 2020 tarihleri arasında" elden Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına teslim edilecek.)

ÖĞRENCİ NO'YU Sorgulamak İçin Burayı Tıklayınız!

ELEKTRONİK KAYIT (E-KAYIT) İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ! (Şifrenizle giriş yaptıktan sonra e-hizmetler bölümü altında yer alan “Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı” başlığı altında açılacak olan “Üniversite E-Kayıt” seçeneğini tıklayarak kaydınızı gerçekleştiriniz. Kaydınız bittikten sonra mutlaka kayıt olduğunuzu gösterir barkotlu çıktıyı alarak saklayınız.)

Kayıt Dondurma tarihleri 05 - 09 Ekim 2020 arasındadır. Kayıt dondurmak isteyen öğrenciler, belirtilen tarihler arasında bu linkten ulaşabilen dilekçe örneğini doldurup Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'na vermesi gerekmektedir. Kayıt donduracak öğrencilerin harç yatırmasına gerek yoktur.

oidb.gumushane.edu.tr web adresimizi ve https://twitter.com/GuOgrenci twitter adresimizi takip ederek bilgilendirme ve duyurulara ulaşabilirsiniz.

İRTİBAT TELEFONLARI :

SANTRAL                       : 0456 233 10 00