ÖNEMLİ TARİHLER VE DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR!

1) Katkı Payı veya Harç Ücreti 28.09.2020 ile 02.10.2020 tarihleri arasında Öğrenci Numarası ile birlikte Halk Bankasına yatırılacaktır.

2) Ders Kayıtları 28.09.2020 ile 04.10.2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

3) Hazırlık Sınıfı öğrencilerin ders kayıtları Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılacaktır.

4) 2020 Yerleşen (Yeni kayıtlar) öğrencilerde ders kayıtlarını kendileri yapacaklardır.

5) Yeni Öğrencilerin Kullanıcı Adları Öğrenci Numaraları Şifreleri ise TC nin ilk 5 hanesidir.

6) Devam eden öğrencilerin varsa alttan almadığı dersi ve alttan başarısız olduğu dersi önce alması zorunludur.

7) Başarısız olunan bir seçmeli ders yerine başka bir seçmeli ders alınacaksa mutlaka saydırma işlemi yapılmalıdır.

Saydırma İşlemi : Öncelikle almak istenen ders seçilecek daha sonra dersin sağındaki "SAYDIR" butonu tıklanacak gelen sayfadan saydırılacak dersin solundaki "Bu Derse Saydır" butonu tıklanarak saydırma işlemi tamamlanacaktır.

8) Kontenjanı dolan Seçmeli Dersler için Bölüm Başkanlıkları aranacaktır.