Kayıt Tarihi:  Sağlık Lisans Tamamlama ile İş Sağlığı ve Güvenliği Programına, İlahiyat Lisans Tamamlama ile İlahiyat programına yerleşen adayların kayıt işlemleri  07 Ağustos 2019 tarihinde başlayarak 15 AEğustos 2019 günü mesai bitimine kadar yapılacaktır.

Kayıt Yeri: e devlet'en kayıt yaptıramayanlar Gümüşhane Üniversitesi Rektörlüğü Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Bağlarbaşı Mahallesi/GÜMÜŞHANE adresinde kayıtlarını yaptıracaklar. Kayıt hakkı kazanan adaylar aşağıda istenen belgeleri eğitim öğretim yılının ilk haftası ilgili birime teslim edeceklerdir.

UYUM YAPILMASI İÇİN GETİRİLECEK BELGELER

1-Adayın mezun olduğu Üniversiteden almış olduğu Önlisans diplomasının aslı, diplomanın aslını getiremeyecek olanlar için onaylı sureti.

2-Adayın mezun olduğu Üniversiteden almış olduğu mezuniyet transkripti (Not belgesi).

3-Adayın mezun olduğu Üniversiteden almış olduğu derslere ait onaylı ders içerikleri.

4-Son altı ay içinde çekilmiş 1 adet fotoğraf (Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına teslim edilecek.)

Adaylar kayıt işlemini tamamladıktan sonra 09-13 Eylül 2019 tarihleri arasında Halk Bankası şubelerinden öğrenci numarası ile 2019-2020 eğitim öğretim yılı Güz Yarıyılı katkı payını ödeyeceklerdir. Katkı payını belirtilen tarihlerde ödemeyen öğrenciler öğrenime devam edemez ve öğrencilik haklarından yararlanamaz.