Kayıt Tarihi:  Sağlık Lisans Tamamlama ile İş Sağlığı ve Güvenliği Programına, İlahiyat Lisans Tamamlama ile İlahiyat programına yerleşen adayların kayıt işlemleri 13 Eylül 2018 tarihinde başlayarak 20 Eylül 2018 günü mesai bitimine kadar yapılacaktır.

Kayıt Yeri: Kayıtlar Gümüşhane Üniversitesi Rektörlüğü Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Bağlarbaşı Mahallesi/GÜMÜŞHANE adresinde yapılacaktır. Kayıt hakkı kazanan adaylar aşağıda istenen belgeler ile birlikte şahsen gelerek kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

KAYITTA GETİRİLECEK BELGELER

1-Adayın mezun olduğu Üniversiteden almış olduğu Önlisans diplomasının aslı, diplomanın aslını getiremeyecek olanlar için onaylı sureti.

2-Adayın mezun olduğu Üniversiteden almış olduğu mezuniyet transkripti (Not belgesi).

3-Adayın mezun olduğu Üniversiteden almış olduğu derslere ait onaylı ders içerikleri.

4-Sonuç belgesinin internet çıktısı.

5-Erkek adaylar için Askerlik şubesinden veya e-devlet üzerinden alacakları askerlik durum belgesi.

6-Son altı ay içinde çekilmiş 1 adet fotoğraf

Adaylar kayıt işlemini tamamladıktan sonra 24-28 Eylül 2018 tarihleri arasında Halk Bankası şubelerinden öğrenci numarası ile 2018-2019 eğitim öğretim yılı Güz Yarıyılı katkı payını ödeyeceklerdir. Katkı payını belirtilen tarihlerde ödemeyen öğrenciler öğrenime devam edemez ve öğrencilik haklarından yararlanamaz.