Sonuçlar

Boş kontenjanlara yerleştirme sonuçları (Birinci yerleştirme) (03.09.2024)

Boş kontenjanlara yerleştirme sonuçları (İkinci yerleştirme) (04.09.2024)

Boş kontenjanlara yerleştirme sonuçları (Üçüncü yerleştirme) (05.09.2024)

KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞLER İÇİN TÜM KONTENJANLAR DOLMUŞTUR. KAYITLAR VE BAŞVURULAR SONA ERMİŞTİR. LİSTENİN SON HALİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Birinci Yerleştirme Sonuçları

Birinci yerleştirme sonuçları yukarıda açıklanmıştır. Yerleşen öğrenciler arasından kayıt yapmak isteyenler 04.09.2024 Çarşamba günü öğlen saat 12:00'ye kadar hakanbulut@gumushane.edu.tr adresine aşağıda tarif edildiği şekilde mail göndermeleri gerekmektedir. Göndermeyen öğrenciler kayıt hakkından vazgeçmiş sayılırlar.

İkinci Yerleştirme Sonuçları

İkinci yerleştirme sonuçları yukarıda açıklanmıştır. Yerleşen öğrenciler arasından kayıt yapmak isteyenler 04.09.2024 saat 23:59'a kadar hakanbulut@gumushane.edu.tr adresine aşağıda tarif edildiği şekilde mail göndermeleri gerekmektedir. Göndermeyen öğrenciler kayıt hakkından vazgeçmiş sayılırlar.

Üçüncü Yerleştirme Sonuçları

Üçüncü yerleştirme sonuçları yukarıda açıklanmıştır. Yerleşen öğrenciler arasından kayıt yapmak isteyenler 05.09.2024 saat 23:59'a kadar hakanbulut@gumushane.edu.tr adresine aşağıda tarif edildiği şekilde mail göndermeleri gerekmektedir. Göndermeyen öğrenciler kayıt hakkından vazgeçmiş sayılırlar.

Başvuru şekli;

Mail gönderirken konu kısmına:
Kurumlararası Yatay Geçiş Boş Kontenjanlara Yerleşme Başvurusu

Mail kısmına;
1. Adınız Soyadınız
2. Başvurduğunuz bölüm ve sınıf (örneğin Psikoloji / 2. sınıf)

Ek olarak;
T.C. kimlik kartınızın ön yüzünün net olarak çekilmiş fotoğrafı

Son başvuru tarihi;
Birinci yerleştirme için son başvuru tarihi 04.09.2024 Çarşamba günü öğlen saat 12:00

İkinci yerleştirme için son başvuru tarihi 04.09.2024 Çarşamba saat 23:59

Üçüncü yerleştirme için son başvuru tarihi 05.09.2024 Perşembe saat 23:59

NOT: Başvurular arasında yerleşen öğrencilerin yedek sıralamaları kontrol edilerek yerleştirme yapılmıştır. Detaylı yedek sıralamaları için bu bağlantıyı inceleyebilirsiniz.