Yatay geçiş başvuru sonuçları aşağıdaki sayfada açıklanmıştır.

Açıklanan sonuçlarda yer alan sınıf bilgisi bölüm başkanlıkları tarafından yapılacak olan muafiyetlere göre tekrar değerlendirilebilecektir.

Kayıtlar 23-26 Ağustos 2024 tarihleri arasından başvuru yaptığınız sistem üzerinden online olarak sizin tarafınızdan yapılacaktır. Süresi içerisinde kayıt yapmayan öğrenciler kayıt hakkından vazgeçmiş sayılırlar. Başvuru sayfası için tıklayınız.

Kayıt Takvimi

Kesin Kayıtlar: 23-26 Ağustos 2024

Kayıt yeri: Online (Yatay geçiş başvuru sistemi)

Yedek Kayıtlar: 28-30 Ağustos 2024

Kayıt yeri: Online (Yatay geçiş başvuru sistemi)

Öğrenci numarası sorgulamak için tıklayınız.

Yatay Geçiş Yapmaktan Kendi İsteği İle Vazgeçmek İsteyenler

Örnek ekran resmi için tıklayınız

Yatay Geçiş Sonuçları

YURTDIŞI YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANINA GÖRE YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

DGS PUANINA GÖRE, KURUMİÇİ YATAY GEÇİŞ VE GERİ DÖNÜŞ BAŞVURULARI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Sonuçlarda hata olduğunu düşünüyorsanız hakanbulut@gumushane.edu.tr adresine mail gönderebilirsiniz.